Cases

Iedere opdracht is uniek. Ieder project dus ook. Maar hoe graag wij ook praten over ons vak: we laten het liefst ons werk voor ons spreken. Zo leer je ons pas echt kennen.

Advies en ontwerp

Circulair verbouwen

Het circulair verbouwen van een pand dat daar niet voor is gemaakt. Uiteindelijk gaan we weliswaar een aantal dingen anders doen dan we gepland hadden, maar niet elke verandering is een concessie.

Bekijk case
Inspectie

EPA Maatwerkadvies

Verduurzaming van bestaand vastgoed is één van de manieren waarop we in Nederland de klimaatdoelstellingen van Parijs willen halen, maar het is ook financieel interessant om je gebouw aan te pakken. Bij Triumph Groningen hebben we een EPA-opname gedaan en een maatwerkadvies gegeven.

Bekijk case
Nanning, Infactor
“Ik houd mij bij Archipunt bezig met ICT gerelateerde projecten. Wanneer ik daar aan het werk ben, dan voel ik mij geen buitenstaander die een klus voor ze doet. Ik ben op dat moment een medewerker die samen met hen zorgt dat het voor elkaar komt. ”
Advies en ontwerp

Met extra zorg

“Een gebouw voor de kinderen: veel ruimte om te spelen en te rusten. Met veel kleur en daglicht.”

Bekijk case
Advies en ontwerp

Open waar het kan

Dankzij deze verbouwing is het gebouw opnieuw in gebruik om jongeren door een moeilijk periode in hun leven heen te helpen; maar dan vanuit het perspectief van nu.

Bekijk case
Advies en ontwerp

Wonen in een kanjermonument

In Groningen stond de tweede rijks-HBS van Nederland. De school is inmiddels getransformeerd tot appartementencomplex met 13 appartementen.

Bekijk case
Advies en ontwerp

Verbinding met de plek

De technische school in Heerenveen is een historische plek. In zijn ontwerp heeft onze architect oud en nieuw bij elkaar gebracht tot een plek waar mensen zich mee kunnen verbinden.

Bekijk case