Werken bij

Pas jij op deze lege plek? Wij raken niet uitgezocht naar mensen die waarde toevoegen aan Archipunt.

Medewerker marketing en communicatie

Ben jij ervaren in marketing en communicatie en sta je graag middenin een organisatie? Om vorm en uitvoering te geven aan onze marketing- en communicatiestrategie zoeken we iemand die het leuk vindt om in een technische omgeving te werken.

Bekijk vacature

Bouwkundig inspecteur (HBO)

Ben jij een bouwkundige hbo’er en wil jij dat de onderste steen boven komt? Voor onze groep bouwkundigen zoeken we een inspecteur die blij wordt van het doorgronden van gebouwen.

Bekijk vacature

Projectleider

Ben jij een ervaren projectleider en wil je sturing geven aan bouwadviesprojecten? Om projecten te organiseren en leiden, zoeken we een projectleider die blij wordt van een dynamische werkomgeving.

Bekijk vacature

Revit-modelleur

Ben jij een ervaren, creatieve Revit-modelleur en wil jij een rol spelen in de begeleiding van onze minder ervaren mensen? Voor ons BIM-bureau zoeken we een Revit-modelleur die blij wordt van werken aan een grote diversiteit aan gebouwen.

Bekijk vacature

Bouwkundig inspecteur

Als jij zowel verstand hebt van gebouwen als dat mensen op je kúnnen bouwen, dan is werken bij Archipunt misschien iets voor jou. We zoeken bouwkundigen of bouwkundig ingenieurs.

Bekijk vacature

Bouwkundig constructeur

Ben jij een ervaren, creatieve bouwkundig constructeur en wil jij een rol spelen in de begeleiding van onze minder ervaren mensen? Voor ons constructiebureau zoeken we een bouwkundig constructeur die graag zelfstandig werkt aan het ontwerpen van constructies en blij wordt van een werkomgeving vol diversiteit.

Bekijk vacature

Bel mij terug

Nieuwsgierig of Archipunt bij jou past? We horen graag wat je zoekt. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug wanneer het jou uitkomt.