Wie we zijn

Wij zijn een ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving. Hierin zijn wij niet uniek. Maar er is wel iets dat ons bijzonder maakt: onze manier van werken.

Wij geloven in de kracht van mensen. Samen komen we verder. Complexe vraagstukken belichten wij vanuit verschillende hoeken. We weten dat dit nodig is om tot de beste oplossing te komen. Bij ons kijken daarom niet alleen ingenieurs maar ook bedrijfskundigen, psychologen en andere vakmensen vanuit verschillende werkvelden naar hetzelfde vraagstuk.

De kracht van mensen

Wat brengt jou verder? Voor ons begint het met die vraag. Door de grote diversiteit van onze mensen hebben we een verfrissende blik. Jij staat hierin centraal. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij vooruit kunt.

Uiteindelijk draait ons werk om mensen. Als ingenieursbureau zijn er bij ons natuurlijk veel ingenieurs werkzaam. Van architecten tot constructeurs tot monumentenspecialisten. Maar mensen zijn meer dan alleen hun functie. Wij koesteren de werk- en levenservaring die zij meebrengen naar Archipunt. Zodat we mensen kunnen inzetten die echt passen bij jouw vraag.

Nima's Archipunt
“De diversiteit van mijn collega’s, de verschillende werkstromen en de mindset van Archipunt past bij mij en werk hier dan ook met veel plezier!”
Nima Nafisinia bouwkundig ingenieur

Altijd nieuwsgierig en onderzoekend naar de vorm, kleur en functie van de gebouwde omgeving. Dit in combinatie met natuur en de onderlinge balans. Ik reis graag waar ik de architectuur, cultuur, natuur, kunst en historie van plekken ontdek. Als hobby’s heb ik klussen, verbouwen, oude objecten een nieuwe bestemming of functie geven en het hebben van tropische vissen. De diversiteit van mijn collega’s, de verschillende werkstromen en de mindset van Archipunt past bij mij en werk hier dan ook met veel plezier!

Nima Nafisinia bouwkundig ingenieur

Ontmoet ons team

Gelijkwaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Contact maken is voor ons de kern. We stellen ons graag aan je voor.

Onze medewerkers

Willem Jan Renders bouwkundige
Willem Jan Renders bouwkundige
Hasnat Ahmed constructeur

Originally from Pakistan, I have spent the last five years living in Italy, immersing myself in its rich culture and beautiful landscapes. Traveling the world has always been a dream, but I faced the challenge of not having enough money when I had the time, and now, with financial stability, time becomes limited. I am grateful to be working at Archipunt because of its friendly work environment, which allows me to thrive. Despite the challenges of finding a balance between work and personal life, Archipunt's flexible approach enables me to pursue my passion for nature outside of the office. Overall, I am grateful for the opportunities and experiences that Archipunt provides, and I am enthusiastic about contribution from my side.

Hasnat Ahmed constructeur
Schalk Bezuidenhout constructeur
Schalk Bezuidenhout constructeur
Ledi Tafili constructeur
Ledi Tafili constructeur
Randhir Sheombar constructeur
Randhir Sheombar constructeur
Peter Polhuis bouwkundige
Peter Polhuis bouwkundige
Mohamed Ibrahim constructeur
Mohamed Ibrahim constructeur
Abbilash Selvarajah bouwkundige
Abbilash Selvarajah bouwkundige
Laura Bijmolen projectondersteuner
Laura Bijmolen projectondersteuner
Eyad Albassel constructeur
Eyad Albassel constructeur
Sander de Brabander algemeen directeur

Mijn werkplaats thuis is een plek waar ik graag ben om iets te maken of te repareren. Het begint meestal met een verzoek, dan volgt een plan om het verzoek in een ontwerp om te zetten. Er zijn tekeningen nodig, materialen, het juiste gereedschap, terugkoppeling met de ‘interne opdrachtgever’ en uiteindelijk kan ik dan gaan uitvoeren: een bedje voor mijn kleindochter, een kast voor zoon en schoondochter of een compleet paviljoen in de tuin. Elke nieuwe vraag kent het proces van eerste idee tot uiteindelijke uitkomst. Ik verdiep me graag in details maar weet dat het overzicht ook van belang is. In- en uitzoomen. De afwisseling maakt mijn werk bij Archipunt zo mooi!

Sander de Brabander algemeen directeur