Wie we zijn

Wij zijn een ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving. Hierin zijn wij niet uniek. Maar er is wel iets dat ons bijzonder maakt: onze manier van werken.

Wij geloven in de kracht van mensen. Samen komen we verder. Complexe vraagstukken belichten wij vanuit verschillende hoeken. We weten dat dit nodig is om tot de beste oplossing te komen. Bij ons kijken daarom niet alleen ingenieurs maar ook bedrijfskundigen, psychologen en andere vakmensen vanuit verschillende werkvelden naar hetzelfde vraagstuk.

De kracht van mensen

Wat brengt jou verder? Voor ons begint het met die vraag. Door de grote diversiteit van onze mensen hebben we een verfrissende blik. Jij staat hierin centraal. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij vooruit kunt.

Uiteindelijk draait ons werk om mensen. Als ingenieursbureau zijn er bij ons natuurlijk veel ingenieurs werkzaam. Van architecten tot constructeurs tot monumentenspecialisten. Maar mensen zijn meer dan alleen hun functie. Wij koesteren de werk- en levenservaring die zij meebrengen naar Archipunt. Zodat we mensen kunnen inzetten die echt passen bij jouw vraag.

Josephine's Archipunt
“Ik vind het belangrijk om te luisteren naar het hele verhaal, dingen te doen met oog en aandacht voor detail en om een ander te helpen. ”
Josephine Stekelenburg bouwkundige

Vormen, lijnen, (in)zichten, mensen, karakters, doelen; of het nou gaat om een keuken, een tuin, een huis, een feest, een diner, dat maakt niet uit, als het plan maar past bij de mensen of het doel waarvoor het bedacht is. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar het hele verhaal, dingen te doen met oog en aandacht voor detail en om een ander te helpen. Ik geniet van: dingen samen doen, buiten zijn; of juist knus met een boek bij de houtkachel waarop een lekkere zelfgemaakte stoofpot staat te pruttelen terwijl de regen en hagel tegen de ramen slaan. De kleine dingen om mij heen, lekker eten, (en koken), het lezen van een boek, werken in de tuin. Fluitenkruid, Berenklauwen, Speenkruid, tien soorten gras in de berm, zon, wolken. Het weidse uitzicht van het Hoogeland van Groningen.

Josephine Stekelenburg bouwkundige

Ontmoet ons team

Gelijkwaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Contact maken is voor ons de kern. We stellen ons graag aan je voor.

Onze medewerkers

Willem Jan Renders bouwkundige
Willem Jan Renders bouwkundige
Ledi Tafili constructeur
Ledi Tafili constructeur
Randhir Sheombar constructeur
Randhir Sheombar constructeur
Peter Polhuis bouwkundige
Peter Polhuis bouwkundige
Mohamed Ibrahim constructeur
Mohamed Ibrahim constructeur
Abbilash Selvarajah bouwkundige
Abbilash Selvarajah bouwkundige
Laura Bijmolen projectondersteuner
Laura Bijmolen projectondersteuner
Sander de Brabander algemeen directeur

Mijn werkplaats thuis is een plek waar ik graag ben om iets te maken of te repareren. Het begint meestal met een verzoek, dan volgt een plan om het verzoek in een ontwerp om te zetten. Er zijn tekeningen nodig, materialen, het juiste gereedschap, terugkoppeling met de ‘interne opdrachtgever’ en uiteindelijk kan ik dan gaan uitvoeren: een bedje voor mijn kleindochter, een kast voor zoon en schoondochter of een compleet paviljoen in de tuin. Elke nieuwe vraag kent het proces van eerste idee tot uiteindelijke uitkomst. Ik verdiep me graag in details maar weet dat het overzicht ook van belang is. In- en uitzoomen. De afwisseling maakt mijn werk bij Archipunt zo mooi!

Sander de Brabander algemeen directeur
Jon Dicke modelleur
Jon Dicke modelleur
Jason Luiken modelleur
Jason Luiken modelleur
Wolter Werners bouwkundige

Voor ik bij Archipunt werkte, heb ik als bouwkundige aan versterkingsadviezen gewerkt. Daarvoor heb ik circa 30 jaar gewerkt in de geveltechniek (façade gevels). Ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in Leeuwarden. In mijn vrije tijd, probeer ik regelmatig in de avonduren de sportschool te bezoeken voor een beetje beweging en in het weekend pak ik graag de motor, om even heerlijk uit te waaien. Maar een fijne vakantie naar een land als Zuid-Afrika kan ik eenieder aanraden, om in contact te komen met de echte natuur.

Wolter Werners bouwkundige