Bouwkundig Revit modelleur

Wij zoeken een Bouwkundig Revit modelleur met passie.

Dit ga je doen

Als Bouwkundig Revit Modelleur is het jouw taak om hoogwaardige modellen en tekeningen te leveren. Dit doe je door modellen te maken op basis van toepasbaarheid, uitvoerbaarheid en kwaliteitseisen. Je werkt bouwkundige modellen uit in detail. Daarnaast toets je projecten op bouwkundige aspecten waarbij je altijd oog hebt voor het integrale ontwerp vanuit constructie, bouwkunde en bouwfysica.

Je bent onderdeel van een team van modelleurs en verantwoordelijk voor het modelleren van diverse projecten. Je werkt hiervoor samen met een projectleider, projectgroep en waar nodig ben je in contact met de opdrachtgever. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen tijdig en correct beschikken over de benodigde informatie.

Door je professionele enthousiasme zorg jij dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-modelleren. Hier hoort ook het ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) Revit-standaarden en -richtlijnen bij.

Dit breng jij mee

Jij bent in het bezit van een relevante (hbo) opleiding met als specialisatie Bouwkunde. Je hebt jezelf ontwikkeld in het 3D-modelleren in Revit en hiervoor heb je diverse cursussen afgerond. Met de ervaring die je meebrengt, o.a. met de verschillende stadia van ontwerptrajecten, heb je een sterke bouwtechnische achtergrond en een nauwgezet begrip van bouwkundige principes.

Je bent goed in je werk door je communicatieve, analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Waar kom je terecht

Archipunt streeft naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving door betrouwbare, plezierige en kwalitatieve bouwkundige diensten te leveren. Ons team is toegewijd aan het behalen van doelgerichte resultaten, gedreven door innovatie en passie voor het vak. Wij koesteren de kracht van mensen en hechten waarde aan onderlinge zorg en respect voor elkaar en onze omgeving. Wij worden erkend door onze betrouwbaarheid, het plezier dat we halen uit ons werk, en de hoogwaardige kwaliteit van onze diensten. Toewijding en innovatie vormen de basis van ons streven naar duurzame oplossingen.

Wat bieden wij jou

  • Een passend salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring.
  • 31 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week).
  • De mogelijkheid voor het rijden van een bedrijfsauto.
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen en opleidingen.

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan leren we je graag kennen. Twijfel je of je voldoende kennis of ervaring hebt, maar ben je wel geïnteresseerd? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Stuur je motivatie met je cv naar personeelszaken@archipunt.nl ter attentie van José Luikens. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met José via telefoonnummer 050-3133636 of stuur haar een e-mail. Ze geeft je graag antwoord.

Interesse?