Blogs

Ons werk is onze passie. Hier raken wij nooit over uitgepraat. Heb je even? Neem vooral je tijd. Je leest hier over alles wat met ons prachtige werk te maken heeft.

Ontmoeten we elkaar?

Nieuws

Dinsdag 6 en woensdag 7 november zijn de jaarlijks Promotiedagen in Martiniplaza in Groningen. Wij staan op het plein “de nieuwe bouw” en ontmoeten je daar graag.

Bekijk blog

Fijne vakantie!

Nieuws

Mocht je tijdens je vakantie vragen hebben? Bij Archipunt wisselen de vakantiegangers elkaar af, zodat jij gewoon bij ons terecht kunt met vragen over je gebouwde omgeving. We wensen je een fijne vakantie en spreken je snel.

Bekijk blog
Vincent's Archipunt
“Iedere opdrachtgever verdient een goed gekozen benadering.”
Vincent Pesman constructeur

Ik ben sinds 1998 werkzaam als bouwkundig ingenieur; betrokken, nauwkeurig, en creatief en haal energie uit het inzetten van mijn vaardigheden op 't gebied automatisering. Ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in Groningen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met:muziek maken, audio opname en leuke dingen met de kinderen ondernemen, zwemmen, wandelen, skaten en hardlopen. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als constructeur bij Archipunt en zit hier goed op mijn plek. Hier verdient elke klus en opdrachtgever een goed gekozen benadering. Eén ding is zeker: over de uitvoering van je opdracht is goed nagedacht!

Vincent Pesman constructeur
domburg 9 levensloopbestendige woningen

Levensloopsbestendige woningen

Nieuws

In Domburg gaan we negen levensloopbestendige woningen bouwen. Zeeland is één van de meest vergrijsde provincies van Nederland. Om als oudere langer zelfstandig te kunnen blijven wonen zijn vaak aanpassingen nodig aan de woning.

Bekijk blog