Blogs

Ons werk is onze passie. Hier raken wij nooit over uitgepraat. Heb je even? Neem vooral je tijd. Je leest hier over alles wat met ons prachtige werk te maken heeft.

Feestelijke opening ArchiLab!

Nieuws

Met de opening van deze ruimte heeft onze broedplaats een fysieke plek gekregen. In ArchiLab zetten we onze creativiteit en kennis om in concepten, die vragen uit onze leefomgeving beantwoorden.

Bekijk blog
Annemiek's Archipunt
“Archipunt heeft mij de kans gegeven om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Kijkend naar mijn kwaliteiten in plaats van naar mijn diploma's”
Annemiek Rijling-Brand Mensen en organisatie

Alles geven en niet opgeven dat heb ik geleerd in de jaren dat ik tophockey speelde. Nu zoek ik een balans tussen sport, werk en gezinsleven met mijn man en Duitse herder. Bij hard werken hoort hard ontspannen en dit doe ik door te sporten, uitgaan of op de bank te hangen met Netflix aan.

annemiek@archipunt.nl
Annemiek Rijling-Brand Mensen en organisatie

Zet een kaars voor je raam

Blog

Zie je deze kerst een kaars voor een raam staan, dan kan dat natuurlijk voor de kerstviering zijn. Maar het kan ook betekenen dat één van onze bouwpathologen bezig is met een bouwpathologisch onderzoek.

Bekijk blog

Krachten gebundeld

Nieuws

Sommige opgaven zijn zo groot dat je ze niet alleen op kan pakken. Dit jaar hebben wij onze krachten gebundeld met negen andere bedrijven. Ons samenwerkingsverband heet 10BE.

Bekijk blog