Blogs

Ons werk is onze passie. Hier raken wij nooit over uitgepraat. Heb je even? Neem vooral je tijd. Je leest hier over alles wat met ons prachtige werk te maken heeft.

ISO 27001 certificaat behaald

Nieuws

NCI Certificering heeft na twee audits ons systeem positief beoordeeld en heeft ons het ISO 27001 certificaat uitgereikt. Daar zijn we supertrots op. Tegelijkertijd realiseren we ons dat dit onderdeel, net als zoveel andere, voortdurend aandacht vergt.

Bekijk blog
Simone's Archipunt
“Archipunt is een fijn bedrijf, dat openstaat voor verandering en ontwikkeling.”
Simone Tummers bouwkundig ingenieur

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik veel om en in huis aan het klussen. Met vrienden vind ik het leuk om de stad in te gaan, samen te eten of een festival te bezoeken. Ook houd ik ervan om buiten te sporten. Zo ga ik iedere zaterdagochtend bootcampen en loop ik geregeld hard. Op vakantie is één van mijn favoriete bezigheden canyoning. Hierbij volg je de rivier langs een kloof door te klimmen, springen, zwemmen en abseilen.

Simone Tummers bouwkundig ingenieur
APAWA

Archipunt op Mars

Blog

Wat heeft Archipunt te maken met de Ingenuity Mars Helicopter? Doeke Zanstra, onze ict-er zegt hierover: “Laatst keek ik op mijn GitHubpagina en zag ik dat ik de volgende ‘achievement’ erbij had gekregen: ‘Mars 2020 Helicopter Contributor’ Doeke Zanstra contributed code to 1 repository used in the Mars 2020 Helicopter Mission pallets/werkzeug.”

Bekijk blog