Blogs

Ons werk is onze passie. Hier raken wij nooit over uitgepraat. Heb je even? Neem vooral je tijd. Je leest hier over alles wat met ons prachtige werk te maken heeft.

Fijne vakantie!

Nieuws

Mocht je tijdens je vakantie vragen hebben? Bij Archipunt wisselen de vakantiegangers elkaar af, zodat jij gewoon bij ons terecht kunt met vragen over je gebouwde omgeving. We wensen je een fijne vakantie en spreken je snel.

Bekijk blog
Ferdinand's Archipunt
“Werken bij Archipunt gebeurd in een hele informele sfeer. Dit biedt de mogelijkheid en ruimte je te ontwikkelen in de diepgang van een zeer specifiek vakgebied.”
Ferdinand Musch bouwkundige

Werken bij Archipunt gebeurd in een hele informele werksfeer. Ze bieden de mogelijkheid me te ontwikkelen in zeer specifiek vakgebied. Denken in kansen en de mogelijkheid krijgen die ook te benutten. Het doel is streven naar een voor iedereen passende oplossing in complexe bouwkundige vraagstukken. Naast dit mooie beroep is mijn grote passie autorijden. Dit doe ik met mijn eigen collectie, welke bestaat uit een drietal specifieke Franse Youngtimers. Hobbymatig rijd ik vaak, al dan niet in clubverband, op diverse beroemde en beruchte racecircuits in binnen- en buitenland. Deze hobby combineer ik met een secretarisfunctie bij een grote landelijke autoclub.

Ferdinand Musch bouwkundige
domburg 9 levensloopbestendige woningen

Levensloopsbestendige woningen

Nieuws

In Domburg gaan we negen levensloopbestendige woningen bouwen. Zeeland is één van de meest vergrijsde provincies van Nederland. Om als oudere langer zelfstandig te kunnen blijven wonen zijn vaak aanpassingen nodig aan de woning.

Bekijk blog