Vlog

Wie is Archipunt?

Wij zijn een ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving, daarin zijn wij niet uniek. Maar we zijn wel bijzonder, wij geloven namelijk in de kracht van mensen. Daarom hebben we een diverse club mensen vanuit allerlei invalshoeken. Dat maakt ons een tikje eigenwijs, maar dat maakt ook dat we je kunnen verrassen.

Complexe vraagstukken belichten wij vanuit verschillende hoeken. Er werken bij ons natuurlijk ingenieurs, constructeurs, architecten en monumentenspecialisten, maar we hebben ook bedrijfskundigen, psychologen en andere vakmensen. We weten dat dit nodig is om vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk te kijken, zo kom je bij de beste oplossing.

Van analyse tot advies en begeleiding. We staan van begin tot eind aan je zijde.

Niet alleen hebben we alle informatie, we delen ook alle informatie zodat we samen een gefundeerde beslissing kunnen nemen. Je doet het zelf, en ik help een beetje!

Wat brengt jou verder? Voor ons begint het bij die vraag. Door de diversiteit van onze mensen hebben we een frisse blik op allerlei zaken. In die blik sta jij centraal, samen met jou gaan we kijken hoe jij vooruit kan.

Dat jij de ruimte voelt om te bepalen wat onze rol is in jouw vraagstuk, is voor ons vanzelfsprekend.

Gelijkwaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het is bij ons niet u vraagt, wij draaien. Maar u vraagt en wij vragen door. Zo komen we bij de best mogelijke oplossing.

Deel deze pagina