Revit modelleur

Als jij je omgeving weet te vormen en vorm kunt geven aan gebouwen, dan is werken bij Archipunt misschien iets voor jou.

Je hebt vast net al door onze website heen geklikt, dus we houden onze inleiding kort. We geloven in de kracht van mensen en zijn een diverse club met o.a. architecten, ingenieurs, constructeurs en modelleurs, maar ook met psychologen en bedrijfskundigen. Dit zorgt voor een frisse blik en een brede kijk. Een opdracht begint bij ons met de vraag: waar is onze opdrachtgever uiteindelijk echt mee geholpen? We brengen gebouwen in kaart, geven advies en maken ontwerpen. Dit doen we begrijpelijk en goed onderbouwd zodat de opdrachtgever er mee verder kan. Mocht het nodig zijn dan staan we hem terzijde tijdens de realisatie.

Het werk van ons team van modelleurs is divers. Ze werken zowel aan nieuwbouwprojecten als aan bestaande bouw. Of het nu utiliteit is, woningbouw, of een monument. Onze modelleurs zien het allemaal voorbij komen. De basis waarmee zij werken is meestal een pointcloud gegenereerd uit een 3D scan. Ons modelleursteam bestaat uit een gezonde mix wat betreft ervaring. We zoeken daarom een zelfstandig werkende, ervaren Revit modelleur die als vraagbaak kan dienen voor de minder ervaren mensen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een zelfstandig werkende (certified) Revit modelleur, met tenminste vijf jaar relevante werkervaring.  Je kent het programma Revit door en door. Het is prettig wanneer je op de hoogte bent van Dynamo, de Rijksvastgoedbeheer (RVB) norm en de informatieleveringsspecificatie (ILS), maar dat is geen voorwaarde om in aanmerking te komen.

Door je opleiding en werkervaring heb je voldoende bouwkundige ervaring om de vertaalslag te maken van de digitale tekening naar de praktijk en visa versa. Het vormgeven van representatieve (3D-) modellen is voor jou geen probleem. In een team dat in ontwikkeling is, vind jij het leuk om je kennis en ervaring te delen. Je hebt hiervoor de juiste communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij aan jou?

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving met een platte organisatiestructuur, bestaande uit zelforganiserende (project)teams bij een ingenieursbureau dat het net even anders doet. We werken graag toe naar een langdurige arbeidsrelatie zodat jij de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van je kennis en kunde en we daar beide voordeel van hebben. Om dit mogelijk te maken bieden we in- en externe opleidingen aan. Zowel gerelateerd aan je vakgebied als breed geori├źnteerd op de organisatie, onze werkwijze, etc. Je ontvangt een marktconform salaris en hebt de mogelijkheid om in deeltijd te werken.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Neem dan contact op met Annemiek Rijling (hoofd medewerkerszaken) via personeelszaken@archipunt.nl of 050-313 36 36.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Interesse?