Bouwkundige / bouwkundig ingenieur

Heb jij verstand van gebouwen én kunnen mensen op je bouwen, dan is werken bij Archipunt misschien iets voor jou.

Je hebt vast net al door onze website heen geklikt, dus we houden onze inleiding kort. We geloven in de kracht van mensen en zijn een diverse club met o.a. architecten, ingenieurs en constructeurs, maar ook met psychologen en bedrijfskundigen. Dit zorgt voor een frisse blik en een brede kijk.

Een opdracht begint bij ons met de vraag: waar is onze opdrachtgever uiteindelijk echt mee geholpen? We brengen gebouwen in kaart, geven advies en maken ontwerpen. Dit doen we begrijpelijk en goed onderbouwd zodat de opdrachtgever er mee verder kan. Mocht het nodig zijn dan staan we hem terzijde tijdens de realisatie.

Onze teams van bouwkundigen hebben een breed werkgebied. We nemen onder andere bestaande gebouwen op, beoordelen ze en geven advies voor het herstellen en verbeteren ervan. We verzorgen indieningsbescheiden, zoals vergunningen en doen tekenwerk vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Daarnaast bieden we bouwbegeleiding in alle fasen van een bouwproject.

Archipunt heeft plaats voor meerdere bouwkundigen. Of je nu net komt kijken op de arbeidsmarkt of dat je al meerdere jaren ervaring hebt. Wij willen graag met je in gesprek.

Om ons team te versterken zoeken we nieuwe collega’s die:

  • een afgeronde bouwkunde opleiding hebben (mbo 4/hbo/wo);
  • gemakkelijk zijn of haar weg vindt in een digitale werkomgeving;
  • kennis hebben van de Groningse aardbevingsproblematiek (pre);
  • communicatief vaardig zijn en de Nederlandse taal (schriftelijk) uitstekend beheersen.

Wil jij kennismaken met een organisatie waar verbinden en plezier belangrijk is? Waar je uitzicht hebt op het krijgen van een vast dienstverband en waar geïnvesteerd wordt in opleiding? Bel dan 050-3133636 en vraag naar Annemiek Rijling of mail haar via personeelszaken@archipunt.nl

Omdat we op zoek zijn naar mensen die in dienstverband bij ons willen werken, stellen we geen prijs op reacties van detacheringsbureaus of zzp’ers.