Bouwkundig constructeur

Als jij niet alleen voor sterke gebouwen zorgt maar ook voor sterke verbindingen, dan is werken bij Archipunt misschien iets voor jou.

Je hebt vast net al door onze website heen geklikt, dus we houden onze inleiding kort. We geloven in de kracht van mensen en zijn een diverse club met o.a. architecten, ingenieurs en constructeurs, maar ook met psychologen en bedrijfskundigen. Dit zorgt voor een frisse blik en een brede kijk.

Een opdracht begint bij ons met de vraag: waar is onze opdrachtgever uiteindelijk echt mee geholpen? We brengen gebouwen in kaart, geven advies en maken ontwerpen. Dit doen we begrijpelijk en goed onderbouwd zodat de opdrachtgever er mee verder kan. Mocht het nodig zijn dan staan we hem terzijde tijdens de realisatie.

Ons elfkoppige team van constructeurs bestaat uit een gezonde mix wat betreft ervaring. We ontwerpen en berekenen traditionele constructies in de woning- en utiliteitsbouw en beoordelen bestaande constructies. Ook houden ons bezig met het bouwkundig versterken van woningen in het aardbevingsgebied en vormt (detail)engineering voor staal-, hout- en prefab betonconstructies een deel van onze dagelijkse praktijk. Een breed werkveld dus.

Om ons team te versterken zoeken we een zelfstandig werkende, ervaren bouwkundig constructeur die:

  • inzicht heeft in constructieve draagstructuren en deze kan duiden;
  • ervaring heeft in het berekenen van traditionele constructies;
  • communicatief vaardig is en de Nederlandse taal (schriftelijk) uitstekend beheerst;
  • kennis en ervaring over kan brengen op collega’s.

Spreken wij je aan en wil je een keer kennismaken? Bel dan naar 050-3133636 en vraag naar Annemiek Rijling of mail haar via personeelszaken@archipunt.nl.

Omdat we op zoek zijn naar mensen die in dienstverband bij ons willen werken, stellen we geen prijs op reacties van detacheringsbureaus of zzp’ers.

 

Kennismaken?